TINESTAFFETEN

Hei dere!

I dag så løp vi Tinestaffeten, og vi vant,, så vidt jeg veit. Vi sykla fra skolen i dag tidlig ( nesten 10 km ) cirka 10 over 9. Når vi kom frem så satt vi oss på tribunen og en gutt i klassen vår skreik som en gaal fordi han ville vinne heiagjeng-konkurransen, hehe, morsomt det! Møtte Veronica, Johanna, Siri, Emma, Martinius og mange andre jeg kjenner som ikke går i klassen.

________________

Fri i 5 dager nå tror jeg, hvis vi teller 17.mai som en fri dag. Alle gjør det men jeg mener ikke at hele dagen er det fordi vi må jo gå i det toget hvert år. Men uansett så blir det deilig med FRI!

________________

Må fortelle dere at i dag tidlig så døde marsvinet mitt, eller Celin sitt da. Min søster sitt. Hun het Pennelope og det var vansklig å gå ut at døra i dag tidlig når jeg viste at hun var død når jeg kom hjem igjen. Vi skal begrave henne i hagenpå et fint sted.


Er ikke oldemoren min søt ?

-
Madeleine-

Én kommentar

Martine <3

15.mai.2010 kl.20:52

Hun er søt ja <3<3<3 og kjempe korselig .<3<3

Skriv en ny kommentar
Søk i bloggen

Madeleine <333

Madeleine <333

Hei! Jeg heter Madeleine og er 12 år. På fritiden danser jeg hiphop og funkjazz, ellers er jeg med venner. Blogger om det som faller meg inn :-) ________________________________________ Kontakt: rosatiger1@hotmail.com

Kategorier
Arkiv
hits