Dumme kanonball

Heihei! <3

Jeg sitter her skada nå, måtte hjem fra skolen rundt 1. fordi jeg klarte å tryne i storefri. Jeg og jentene bestemmte oss for en gang skyld å spille, og ikke bare sitte å snakke på den grønne sandboksen som vi pleier. Andre runde med kanonball var jeg den eneste på mitt lag igjen, noe som betyr at man må løpe mye, baklengs og forlengs. Med min flaks klarte jeg og vrikke foten og ta meg i mot med hånda. Nå har jeg da forstuet hånda og foten. TOPP,, jeg som skal begynne med dansing igjen i morgen.

Men jeg har jo verdens beste venner som støtter meg. Sofie og Eva støtta meg opp til kontoret der jeg lå en timestid og venta på at det skulle bli bedre ( noe det ikke ble), Eva har ringt meg og spurt om det går bra+ god bedring. Fredrikke har kommet opp med leksene til meg og sagt "God bedring" til meg en billion ganger. Og eva og Helena kom ned til meg og spurte om det gikk bra, nok en gang, de sa også at hvis jeg ikke hadde hatt godterifri, hadde de kjøpt noe til meg.. Er ikke de bare verdens beste, er så utrolig glad i dem.

Det med kursiv skrivt er nok ikke intressant for dere å lese, men vet at de som de handler om leser.


Evajenta mii <3 - www.evisbevis.blogg.no -

Helena søtaaa ;* - www.hellepellepeews.blogg.no -

Fredrikke peena <3     - www.henrifreddy.blogg.no -

Sophiebaby :))<3

Snakkes <3

-Madeleine-

Én kommentar

Sofie

23.aug.2010 kl.22:30

Glaad i deeg<3

Sorry at jeg ikke kom opp til deg i dag! :( <33

Skriv en ny kommentar
Søk i bloggen

Madeleine <333

Madeleine <333

Hei! Jeg heter Madeleine og er 12 år. På fritiden danser jeg hiphop og funkjazz, ellers er jeg med venner. Blogger om det som faller meg inn :-) ________________________________________ Kontakt: rosatiger1@hotmail.com

Kategorier
Arkiv
hits